Clarks
Clarks
Hamble Oak Black Leather
837 kr
(1 047 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

03425-00

Clarks Hamble Oak Black LeatherClarks er et engelsk selskap som lager ordentlig fine sko til deg med en velkledd og klassisk stil. Med disse skoene får du raskt et elegant antrekk. Perfekt både til finere anledninger og til en jobb som krever formell bekledning.

Elegante skinnsko i svartDenne skomodellen er selve bildet på eleganse. Selve designet kalles for "brog", eller broguessko. Dette ser man på tåhetten, som er formet som en "W". Det formbare læret har en vakker glans og er lagd av et solid materiale. Sålene har Clarks egne Cushion Plus-teknologi, som gir god støtte til fotsålene. Det gjør også at skoene er komfortable å bruke hele dagen lang.

Til hverdags eller jobbNår du vil se formell ut, er disse skoene perfekte. Det vakre designet og den høye komfortfaktoren gjør at du kan kombinere dem med mange forskjellige typer elegante antrekk uten problemer. Hælen er 3 cm høy.

Tips til vedlikehold av skoIkke bruk for mye skokrem når du skal pusse disse skoene. Da kan voksen eller kremen feste seg i de dekorative hullene. Pass på å børste med en skobørste både før og etter at du har behandlet med skopleieprodukter.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

J
Jenny

Innlegg på andre språk

K
Kim
Oversette
A
Alicia, Footway

skorna är inte vattentäta så det rekommenderas inte! :slight_smile:

Oversette
0
U
Ute
Oversette
Vis flere innlegg

31305 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK