adidas Originals
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
3D
adidas Originals
Handball Spezial Blue/Running White
597 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Turkis

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

24816-00
"Spezial Handball er en adidas modell med mer enn et snev av retro og røtter i de populære canvas modellene fra 1970-tallet. Den fantastiske blå fargen og et ytre i trendy semsket skinn gjør at denne skoen fungerer like godt på trening som på gaten.

I våre dager trenger du ikke lete så lenge for å finne flotte joggesko, men det var definitivt ikke tilfellet før 1970-tallet da de begynte å ta over i hele verden. Dette var blant annet takket være adidas kule enkle stil, og det tyske merket har senere erobret verdens basketball, tennis - og enda håndball baner.

Veldig AllsidigeAdidas Original Handball Spezial kommer fra håndballverdenen, og ble først lansert på slutten av 1970-tallet. Det tok ikke lang tid for denne skoen å bli populær blant store navn i sporten, før den også gjorde det stort blant folk på gata og også kom inn i moteverdenen. Det stilige utseendet i semsket skinn og den solide gummisålen gjør Spezial til den perfekte skoen både på og utenfor banen.

Retro Lookenadidas har skapt en virkelig retro sko ved å kombinere semsket skinn med et pent slitt utseende. Merkets ikoniske tre hvite striper er en flott kontrast mot det blå skinnet, som lett kan rengjøres med en spesial-pensel og rengjøringsstein. Men det viktigste å huske på hvis du vil at dine semskede skinnsko skal vare lenge, er at du bør impregnere dem, spesielt hvis du bor i et kjøligere klima hvor det regner endel.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Stabile, raske og fine sko perfekte til idrett eller gymtimen! Synes de passer perfekt og blir helt magiske på foten. Liker dem masse!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×