Crocs
Crocs
Handle It rain Boot Kids Yellow
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Crocs oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Gul

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

19,5 cm

Skaftvidde:

33 cm

Merke:

Artikelnummer:

46741-00
"

Crocs Handle It Rain Boot KidsCrocs er et stort amerikansk selskap som har flere unike og originale produkter. De står blant annet bak de umåtelig populære såkalte Foppatofflorna (oppkalt etter den svenske ishockeyspilleren Peter Forsberg). Crocs Handle It Rain Boot Kids er komfortable og funksjonelle støvler for barn. Disse støvlene kommer i flere farger og er akkurat like behagelige som konvensjonelle Crocs.

Et mykt og beskyttende materialeCrocs bruker det patenterte materialet Croslite i disse støvlene. Dette materialet er støtdempende, og gjør at støvlene er veldig behagelig å bruke for barna. Støvlene beskytter naturligvis bra mot regn, smuss og søle. Crocs Handle It har også et par håndtak øverst på skaftene. Med disse får barna på seg støvlene helt på egenhånd.

La ikke regnet stoppe barna fra å ha det gøyMed disse støvlene fra Crocs kan barna uten problemer leke, selv når regnet står på som verst. Kombiner støvlene med et passende regntøy, og la barna herje i vannpyttene. Ettersom skoene finnes i mange ulike farger, passer de for både gutter og jenter.

Skyll av og sett til tørkNår barna er ferdige å leke, skyller du enkelt bort søle og smuss med lunkent vann. Deretter er det lurt om du lar støvlene stå til tørk i romtemperatur. Høye temperaturer får støvlene til å forandre form, så unngå varmeelementer og direkte solskinn."
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Alina Butenko
J
Jeanett, Footway

De siste ble nok bestilt rett før du prøvde å bestille de. :pensive:

0

Innlegg på andre språk

F
Fatme Ghaddar
Oversette
A
Anita Sørensen Høvenhoff
Oversette
Derya, Footway

Hej Anita,

Crocs har en størrelses guide ind på vores hjemmeside lige ovenover hvor man kan vælge størrelse der kan du se de forskellige måle indvendigt :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28644 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK