Soft Comfort
Soft Comfort
Hannah Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Soft Comfort Hannah Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48780-01

Soft Comfort Hannah BlackSkomodellen Hannah er et par fine ballerinasko med et enkelt og fint design. Det som skiller akkurat disse ballerinaskoene fra alle andre, er at læret har et hullete mønster som både bidrar til det fine utseendet og som også fungerer som ventilasjon for føttene.

Stilrene og komfortableDet finnes flere fordeler med ballerinasko. De har et enkelt og stilrent design som passer til alt, samtidig som de også er komfortable. Soft Comfort har såler i skoene som er utformet for å gi deg en behagelig passform hele dagen. Skoene er laget i ekte lær, og dette er med på å forsterke det stilrene utseendet.

Ballerinasko gjør antrekket ditt sommerligDe lave ballerinaskoene passer nok best å bruke om sommeren. Det lave designet passer bra å kombinere med et fint skjørt eller en denimshorts dersom du ønsker et ekstra stilig antrekk. Kombiner gjerne den svarte fargen på skoene med et mørkt antrekk, eller bruk dem sammen med lyse klær for å få en stilig kontrast.

Hvordan rengjør man skoene?Lær er avhengig av etterfukting med skovoks eller skokrem. Bruk en børste som du arbeider forsiktig med når du fjerner smuss fra overflaten. Når du tar på skovoks eller skokrem, pass på at du ikke tar på for mye, da dette vil sette seg fast og tette hullene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×