Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Harlow 1 Black
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Tommy Hilfiger oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2580 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60066-99

Tommy Hilfiger


Det føles kanskje som om du har kjent til Tommy Hilfiger så lenge du kan huske, selv om merket ikke kom til verden før i 1985. Merket er kanskje ungt, men deres prestasjoner er store! Produktene deres selges verden over og millioner av mennesker rundt om på kloden har forelsket seg i det preppy designet, med sine ikoniske farger i blått, hvitt og rødt.

Harlow 1


Dette skoparet er komfortabelt og avslappet, perfekt til en frihelg hvor alt du ønsker å gjøre er å ta det med ro med venner og familie. Men Tommy Hilfiger produserer ikke produkter som ikke har en underliggende aura av eleganse, og det gjelder selvfølgelig også disse skoene. Alle kan se at du er en person som vet hvordan man slapper av med klasse.

Black


Disse skoene er svarte, og skiller seg ut fra Hilfigers vanlige blå, røde og hvite signaturlook. Den nøytrale fargen er lett å kle opp eller ned, og vil gå til det meste! Og hvis noen skulle lure har skoen gjemt signaturfargene i detaljene, i stripene bak skoen og på et lite flagg på siden.


Skoens kvaliteter


Skoens overflate er laget av materialer som puster, og dermed er du garantert svale og friske føtter fra morgen til kveld. Du trenger ikke bekymre deg for skjemmende fotlukt hvis du skulle ønske å sparke av deg skoene og ta en barbeint tur i gresset! Den hvite sålen kan enkelt vaskes med en klut og litt mild såpe.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28488 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK