Scholl
Scholl
Heaven AD Black
717 kr
(897 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Scholl oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3477 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

06937-00

Scholl Heaven AD BlackScholl er et amerikansk foretak som spesialiserer seg på behagelige sko, tøfler og sandaler. Med modellen Heaven viser Scholl at de også kan lage sandaler med et annerledes design. Disse tøflene skiller seg virkelig fra mengden på en positiv måte.

Reimer som kan tilpassesDisse sandalene består i prinsipp av fire lærreimer. De sitter over tærne, vristen, hælen og på yttersiden av foten. Vrist- og tåreimene kan justeres, slik at sandalene sitter perfekt. Som alltid benytter Scholl seg av sin spesialutviklede såle. Den er laget av kork og latex og er designet for å følge fotsålens former.

Hjemmesandaler eller sommersandalerHeaven fra Scholl kan brukes både innendørs og utendørs. De sitter behagelig og avlaster føttene på en god måte. Det annerledes designet passer bra til shorts på sommeren. Du kan med fordel også ta med deg sandalene på ferie.

Vedlikehold og pleieFor å sørge for at skoene skal holde seg fine bør du unngå fukt og direkte sollys. Skulle sandalene bli våte, kan du tørke og rengjøre dem med en klut. Du kan også smøre inn reimene med skokrem. La ikke sandalene ligge i varmen eller direkte sollys. Det kan få materialet på sandalene til å tørke ut og få sprekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Liv Ingvaldsen.Algeveien 15.8520 Ankenes

Innlegg på andre språk

D
dorte k
Oversette
J
Jeanett, Footway

Nei, vi har den bare i sort. :slight_smile:

Oversette
0
S
Stephanie
Oversette
H
Hanna, Footway

Hej! :slight_smile: Desværre modtager vi ikke disse i den nærmeste fremtid.

Oversette
0
Vis flere innlegg

28648 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK