Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Cognac
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02027-01

Shepherd Henrik Antique CognacSkjem bort føttene ordentlig nå som høsten kryper på med et par varme og koselige Shepherd Henrik Antique Cognac. Disse tøflene er produserte i brun mokka, og de har et mykt fôr av ekte lammeull. Tøflene er et rent mirakel for føttene på kalde vintermorgener, eller i helgene når du aller helst bare vil sitte i sofaen med en kopp te.

Håndlaget i EuropaDet er ikke spesielt merkelig at Sheperd of Sweden har blitt et populært varemerke – tøflene produseres for hånd i Europa, og kun de beste materialer blir benyttet. Henrik Antique Cognac er en luksuriøs tøffel i brun mokka og med et fôr av lammeull. Ullen er antiseptisk og holder føttene varme uten at de føles klamme.

Som et lag dunVi går og står på føttene hver dag, med andre ord fortjener de å skjemmes bort litt! Henrik er en skjønn tøffel av høy kvalitet som du kan ha på hele året. Ta på deg tøflene når du går rundt hjemme, sitter foran TV-en – eller ta med deg et par på jobben. Varme og skjønne føtter = lykke!

Naturlige produkterShepherd Henrik Antique Cognac er en tøffel som, akkurat som de øvrige produktene fra Sheperd of Sweden, trenger minimalt med stell. Lammeullens antibakterialle egenskaper gjør at tøflene holder seg rene på egen hånd. Ved behov går det dog an å vaske tøflene med en mild såpe.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Laila Petrine Nelvik
K
Katrine

Innlegg på andre språk

J
Joseph
Oversette
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK