Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Grey
485 kr
(647 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02027-03

Shepherd Henrik Antique GreyShepherd, det svenske merket som lager sko og tøfler av saueull, har lykkes med å lage enda en god tøffel. Denne gangen har den et litt tøffere utseende enn vanlig. Shepherd Henrik Antique Grey er et par tøfler som varmer føttene dine og er gode å bruke hele året rundt.

Saueull og saueskinnDisse tøflene er laget helt av saueull og saueskinn. Disse materialene har naturlige antibakterielle egenskaper, varmer godt og ser ganske stilige ut. De gir deg en god og myk følelse og er veldig enkle å ta vare på. Vil du ha komfortable tøfler som du kan bruke hjemme, så finnes det ikke noe bedre valg enn tøfler fra Shepherd.

Perfekte i vintermånedeneNår de kalde månedene har kommet og gulvet begynner å bli kaldt, er disse tøflene det perfekte valget. Ettersom saueull også transporterer fukt på en effektiv måte, blir Shepherd Henrik ikke for varme heller.

Behandling av tøflerInnesko som disse slites ikke ned like fort som andre sko. Om du vil rengjøre eller freshe opp tøflene, kan du bruke litt lunkent vann og en klut eller en myk tannbørste. Du kan også lufte ut tøflene litt. Ettersom saueull er smussavisende, så trenger du ikke å gjøre noe spesielt for å holde tøflene rene og fine.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

N
Nick Morano
Oversette
A
Alf säker
Oversette

31339 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK