Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Grey
557 kr
(697 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02027-03

Shepherd Henrik Antique GreyShepherd, det svenske merket som lager sko og tøfler av saueull, har lykkes med å lage enda en god tøffel. Denne gangen har den et litt tøffere utseende enn vanlig. Shepherd Henrik Antique Grey er et par tøfler som varmer føttene dine og er gode å bruke hele året rundt.

Saueull og saueskinnDisse tøflene er laget helt av saueull og saueskinn. Disse materialene har naturlige antibakterielle egenskaper, varmer godt og ser ganske stilige ut. De gir deg en god og myk følelse og er veldig enkle å ta vare på. Vil du ha komfortable tøfler som du kan bruke hjemme, så finnes det ikke noe bedre valg enn tøfler fra Shepherd.

Perfekte i vintermånedeneNår de kalde månedene har kommet og gulvet begynner å bli kaldt, er disse tøflene det perfekte valget. Ettersom saueull også transporterer fukt på en effektiv måte, blir Shepherd Henrik ikke for varme heller.

Behandling av tøflerInnesko som disse slites ikke ned like fort som andre sko. Om du vil rengjøre eller freshe opp tøflene, kan du bruke litt lunkent vann og en klut eller en myk tannbørste. Du kan også lufte ut tøflene litt. Ettersom saueull er smussavisende, så trenger du ikke å gjøre noe spesielt for å holde tøflene rene og fine.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

N
Nick Morano
Oversette
M
Mikael Falk

Beror väl lite på vad man menar med "länge". Jag har haft mina ett par veckor nu, och jag är nöjd. Vad man får tänka på är att undersidan inte har någon normal "sula", utan det är någon form av skinn, så om man inte har 100% rent i hemmet så blir det ju lätt fläckar och sådant på undersidan.

Tofflorna har definitivt inte fokus på att vara slitstarka, utan snarare mjuka och sköna. Det känns ungefär som att ha ett par lite styvare sockar på sig, och det är förmodligen även i den "slitageklassen" som man får se tofflorna.

Oversette
0
A
Alf säker
Oversette

28215 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK