Björn Borg
Björn Borg
Henry Navy

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Björn Borg Henry Navy

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49963-01

Björn Borg Henry NavyEt par komfortable lave sko i fint design og av høy kvalitet har man alltid bruk for. Björn Borg Henry Navy er stilige sko med snøring i marineblå farge. Skoene passer perfekt om våren og sommeren, ettersom skoene har behagelig ventilering og puster bra.

Komfortable sko i gode materialerBjörn Borg er et varemerke som alltid bruker gode materialer i produktene sine. Björn Borg Henry Navy er intet unntak. Skoene er laget av ekte lær. Dette er et smart materiale som former seg etter føttene dine, og som dessuten eldes med stil og karakter. Skoene er utstyrt med en praktisk og stilig snøring og har en behagelig dempende såle.

Noen sko passer til alle anledningerBjörn Borg Henry Navy er en stilig herresko i lav modell som du kan bruke til en rekke ulike anledninger. Kanskje liker du å seile? I så fall har du her et par perfekte sko til båtturen. Også for en tur langs promenaden, en tur i byen eller på fest passer disse skoene utmerket.

Beskytt skoene mot slitasjeDet er helt naturlig at sko slites, men du kan forhindre at Björn Borg Henry Navy-skoene dine slites ut for tidlig. Impregner skoene for å gjøre dem mer vann- og smussavvisende. Dette er en prosedyre du gjerne kan utføre flere ganger.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×