Gant
Gant
Hero Lace Off White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Gant Hero Lace Off White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49870-00

Gant Hero Lace Off WhiteMeget stilige herresko med påvirkning fra seilersko. Den kremhvite fargen på tøyet er klassisk og tilfører en litt mer elegant følelse til skoene. Lissene i lær bidrar også til den elegante følelsen.

Materiale som oser luksus og stilTøysko med en tykk, gummiert såle som tar tankene til seiling og sommeraktiviteter. Den vatterte ankeldelen gir ekstra støtte til foten, og de stilige lærlissene gir designet et ekstra løft. Sålen i gummi gir godt grep på båtdekk så vel som på asfalt.

Klassiske sommerskoDisse skoene passer aldeles utmerket til en ryddig stil med for eksempel et par lyse shorts eller et par chinos og en skjorte i sommermånedene. Skoene passer også perfekt til et par lyse jeans og en strikket genser. Helt enkelt et par sommersko for deg som liker den elegante stilen.

Vedlikeholdsråd for hvite tøyskoOm du skulle få vanskelige flekker på de hvite tøyskoene dine, kan du prøve å blande en tyktflytende pasta av hvit tannkrem og vann, som du så påfører flekkene. Skrubb forsiktig med en tannbørste eller en myk skobørste, så skal du se at flekkene blekner raskt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×