Sneaky Steve
Sneaky Steve
Heron W Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Sneaky Steve Heron W Brown

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51409-00

Sneaky Steve Heron W BrownSneaky Steve er en produsent som lager skinnsko som er ment for å skille seg ut fra mengden. De har et utsøkt design som passer til de fleste klesstiler. Heron er en skomodell med mange fargevariasjoner i skinnet. Denne modellen her har en dyp mørkebrun farge.

Alltid god kvalitet på skinnetDisse skoene har et spesielt design som minner om Chelseaboots. De er like stilrene, men i stedet for elastikkbånd på sidene er det to glidelåser langs risten. Skinnet er i høy kvalitet, og det former seg etter føttene med tiden.

For en elegant hverdagslookMed Heron fra Sneaky Steve oppnår du raskt en elegant touch ved ditt antrekk. De passer best til et par mørke jeans som sitter tett. Skinnet beskytter naturlig mot vind og regn, men med litt impregnering forsterkes denne effekten vesentlig.

Råd for stell av skinnskoDen beste måten å ivareta disse skoene på er ved å pleie dem jevnlig. Børst skoene rene for smuss eller bruk en fuktig klut for å få bort utvendige flekker. Bruk en skokrem og smør godt inn i bootsen. La kremen tørke inn og bruk eventuelt litt pussemiddel i tillegg, slik får du et pent resultat.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×