Johnny Bulls
Johnny Bulls
High Zip Back Black/Silver
1 397 kr
(1 747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Johnny Bulls oppleves som store i størrelsen i henhold til 3314 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

41,5 cm

Skaftvidde:

37 cm

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

49753-00

Johnny Bulls High Zip Back Black/SilverFin, kul, hipp, velkledd og komfortabel – hva mer kan man egentlig ønske seg når det gjelder boots eller støvler? Johnny Bulls er varemerket som virkelig har skjønt det og attpåtil har lykkes med sitt design. Om du vil utstråle klasse og samtidig ivareta ditt tøffe image, så kan du gjerne ha på deg et par Johnny Bulls High Zip Back Black/Silver på føttene. De biker-inspirerte detaljene på støvlene får tankene til å vandre tilbake i tid, og faktum er at merket Johnny Bulls opprinnelig ble solgt mest i MC-butikkene. Robust og fin med skinn og med skaft i ulike lengder avhengig av smak og behag – suksessen var et faktum, og moten bredte raskt om seg blant både menn og kvinner, selv utenfor MC-sfæren.

Vær pent og behagelig skodd i høyhælte støvlerDu vil ha et stilfullt steg, gå komfortabelt og ha en fin holdning. I disse fine damestøvlene fra Johnny Bulls får du alt dette i én og samme pakke. Fargen er svart, og skinnet er mykt og føyelig, men gir fremdeles en stabil og bestemt look. Sålen er av robust svart gummi, og hælen måler 4 cm. De er perfekte for både høsten og våren, og dersom det ikke er altfor kaldt og vått på vinteren, så holder de føttene dine varme og tørre da også. Dessuten matcher de flott til både tynnere og litt tykkere klær.

Moteverdens Wild Wild WestPrikkete westernponnier og cowboyhatter med brede bremmer eller HD-sykler og tøffe skinndresser – uansett hva du inspireres av og hvilken stil du vil skape, så passer dine Johnny Bulls High Zip Back Black/Silver perfekt inn. Match med en rutete skjorte og tettsittende jeans, dra på deg din store, posete strikkejakke, eller bruk skoene til et kort svart skjørt og en farget topp. En kort skinnjakke blir prikken over i-en for antrekket ditt, og du er klar for alle de ville eventyrene som måtte vente rundt neste sving.

Stell støvlene dine med kjærlighet og skokremRengjøringsspray, skinnrens og lignende fås kjøpt hos en skoforhandler for å ivareta dine lekre Johnny Bulls High Zip Back Black/Silver-støvler. Skokrem kan være lurt å smøre på med jevne mellomrom for å ivareta den blanke glansen, og dette gjøres best ved å bruke sirkulære bevegelser med klut eller skobørste i et par minutter. Du har unnet deg det beste – et par rålekre støvler fra Johnny Bulls – og du vil naturligvis nyte det så lenge som råd er. Stell pent med dem, så kan du glede deg over skoene i år etter år!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

F
Felicia
Oversette
Caroline, Footway

Skaftvidden kan skilja sig från storlek till storlek. Om du vill att vi ska måtta din storleks skaftvidd så återkom till vår kundservice bara :slight_smile:

Oversette
1
E
Elsa
Oversette
Agnes, Footway

Hej! Det beror på storlek så gör så att du kontaktar vår kundtjänst istället :slight_smile:

Oversette
0
E
Elsa
Oversette
Z
Zara, Footway

Hej :slight_smile: Det betyder att skorna är lite bredare i passformen!

Oversette
1
Vis flere innlegg

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK