Shepherd
Shepherd - Hugo Asphalt
Shepherd - Hugo Asphalt
Shepherd - Hugo Asphalt
3D
Shepherd
Hugo Asphalt

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48217-00

Shepherd Hugo AsphaltShepherd er et svensk selskap som lager klær, sko og tøfler av saueskinn og ull. Produktene deres er kjente for den høye komfortfaktoren, og Shepherd Hugo Asphalt er intet unntak. Denne fine "slip in"-tøffelen er som skapt for nordiske vintre.

Ull varmer og beskytterShepherd Hugo har et mykt og komfortablet innerfôr av saueull. Det er et materiale som har mange gode egenskaper. Saueull er blant annet antibakterielt, noe som betyr at risikoen for at tøflene dine skal begynne å lukte vondt, er minimal. I tillegg er materialet varmende og fukttransporterende.

En bra start på dagenDu kommer snart til å forstå hvorfor så mange elsker Shepherd-tøflene sine. Start hver dag med å ta på deg disse deilige tøflene, så kommer du aldri mer til å være kald på føttene. Tøflene er ekstra populære om vinteren, når gulvene kan føles enda kaldere enn normalt.

Saueull trenger lite vedlikeholdBåde saueull og saueskinn er materialer du ikke trenger å stelle spesielt mye. Det holder om du bare lufter dem i fuktig vær. Du kan til og med bruke vanndampen fra varmt vann. Dampen tar seg gjennom materialet og fører med seg eventuelle smusspartikler og liknende. Du kan også bruke en mokkabørste for å få vekk støv og smuss fra tøflenes overflate.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30032 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×