Kavat
Kavat - Iggesund WP Black
Kavat - Iggesund WP Black
Kavat - Iggesund WP Black
3D

Brukerbilder

Kavat
Iggesund WP Black
546 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60001-98

Kavat Iggesund WP Black


Denne vanntette joggeskoen fra det svenske sko-merket Kavat er perfekt egnet for norske høstdager. Her kan man leke og springe omkring på lekeplassen akkurat som i lette sommersko, samtidig som man holder seg tørr på beina. Altså kan smårollinger fortsette å holde seg aktive selv når klimaet byr på uperfekte forhold.

Kavat har levert skotøy for oppvoksende slekter i over 70 år


Kavat har levert skotøy for skandinaviske barn siden 40-tallet. Takket være bruk av kvalitetsmaterialer og stor vektlegging av håndverks-kompetanse har merket blitt ensbetydende med sko som varer. For unger som har lyst til å være ute i all slags vær, er Kavat Iggesund WP dermed et meget godt valg.

Denne skoen er lagt av miljøvennlige, vanntette materialer


Kavat Iggesund Black WP er både vanntett og lett på foten. Det skyldes at den er fremstilt ved bruk av resirkulerte materialer med plast-forseglede sømmer. Gummisålen er støtdempende og gir godt grep på sleipt og vått føre. Borrelås gjør det enkelt og kjapt å ta av og på skoen.

Kavat Iggesund WP Black tåler maskinvask


Denne skoen vasker du enkelt som bare det i maskinen på 30 grader. Sålen inni tar du ut, og vasker for seg. Begge deler skal tørkes ved romtemperatur. Det går fortest hvis du husker å sette skoen opp-ned.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
I
Ina

De skoene er super fine! Min sønn synes de er veldig gode å gå med og god plass til tær og fot. Min sønn er litt bred på foten! Eneste er at jeg opplever str som liten. Målte foten hans til nesten 17 cm og da burde str 29 passe med sine 18.6cm, men de ble for små. Hadde bare noen millimeter til stortå var utenfor sålen. Men null problem å sende tilbake og bestille nye i en str større! Veldig kule sko har jeg fått høre!

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Ina,

Tack för informationen och feedback. Vad tråkigt att inte skorna passade din son och jag håller tummarna för att dem nya skorna passar bättre :slight_smile:

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×