Kavat
Kavat - Iggesund Wp Purple
Kavat - Iggesund Wp Purple
Kavat - Iggesund Wp Purple
3D
Kavat
Iggesund Wp Purple
626 kr
(797 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Lilla

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60099-59

Kavat Iggesund WP Purple


Her kommer en skikkelig råtass av en joggesko for barn. Kavat Iggesund WP Purple er vanntett, superlett på foten, og kort og godt ideelt tilpasset for norske lekeplasser. Stilig farge har den også. Dette er et skikkelig kvalitetsprodukt som står for en støyt.

Kjøper du Kavat, kjøper du kvalitet


Kavat barnesko er blant de mest velrennomerte i Skandinavia. Produsenten er svensk, og har over 70 års fartstid i denne bransjen. Suksessen skyldes nok i stor grad det ufravikelige fokuset på å alltid levere kvalitet. Med Kavat Iggesund WP Purple får du et veldig godt eksempel. Denne skoen er behagelig, vanntett og slitesterk. Altså et ekte kvalitetsprodukt.

En miljøvennlig sko


Kavat Iggesund WP Purple er laget delvis av resirkulerte og nedbrytbare materialer. Ingen Kavat sko inneholder PVC. Oversiden er laget av vanntett membran, mens sålen av gummi gir godt grep. Den er for øvrig svært lett. Takket være borrelås kommer skoen av og på i en fei.

Kavat Iggesund WP Purple vasker du i maskinen


Dette er sko som er tiltenkt en hverdag på lekeplassen, så skitne må du regne med at de blir. Det gjør ingenting, for Kavat Iggesund WP Purple slenger du bare i maskinen på 30 grader. Først tar du ut sålen på innsiden. Den vaskes for seg. Begge deler tørker kjapt av seg selv ved romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×