Merrell
Merrell
Jacardia Rose Red

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Merrell Jacardia Rose Red

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne, Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa, Beige

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

25146-01

Merrell Jacardia Rose RedMerrell er et amerikansk varemerke som har gjort seg kjent for sine kvalitetsrike, komfortable og funksjonelle sko. Foretaket tilbyr skikkelig stilige og anvendelige sko i mange ulike utførelser. Merrell Jacardia Rose Red er en fantastisk sandal i rosa. Til forskjell fra mange andre sandaler som mangler støtdemping og funksjon, er disse sandalene utrolig skjønne, praktiske og stilige.

Sportssandaler med deilig såleMerrell Jacardia er en sportssandal laget i både lær og syntetisk materiale. Sandalene har en ordentlig grov og støtdempende såle, noe som skiller dem ut fra mengden. Med spenne over ankelen kan du lett åpne og lukke sandalen.

Fine til sommerenMerrell Jacardia Rose Red er en utmerket sandal for alle sommerens eventyr. Den gode passformen, den støtdempende sålen og den ergonomiske oppbyggingen i fotbuen gjør sandalene meget anvendelige. Du kan bruke dem på byen, jobb eller når du skal gå tur i skogen.

Pleie og vedlikeholdMerrell Jacardia er en sandal som du enklest tar vare på ved å børste den ren og deretter tørke av den med en klut. Lærbåndene kan impregneres, men det trengs egentlig ikke. Bare sørg for å holde sandalene rene, så vil de holde i lang tid fremover!
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×