adidas Sport Performance
adidas Sport Performance
Jan Bs 2 Mid C Navy/Yellow/Midnight Grey

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Sport Performance Jan Bs 2 Mid C Navy/Yellow/Midnight Grey

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51001-00

adidas Sport Performance Jan Bs Mid C Navy/Yellow/Midnight GreyDet globale sportsselskapet adidas er merket å regne med hvis du leter etter et par komfortable og stilige joggesko. adidas Sport Performance Jan Bs Mid C Navy/Yellow/Midnight Grey er en komfortabel sko for barn. Skomodellen har et tøft design som er både sporty og ungdommelig. Med attraktive farger, som mørkeblå med aksentfarger i knallgrønt, skiller adidas Jan Bs seg virkelig ut fra mengden. Dette er den perfekte hverdagsskoen som gir foten god støtte, og som kan brukes hele dagen. Med fine detaljer som reimer, de sporty stripene på siden og sterke farger blir denne skoen noe helt spesielt.

Komfortable sko av gode materialerBarn har vanligvis en aktiv livsstil og leker ofte utendørs. For at barna dine skal kunne leke fritt og slippe å bekymre seg for gnagsår og våte føtter, er adidas Sport Performance Jan Bs et godt valg. Skoene er laget av både gummi og stoff, begge av høyeste kvalitet. Gummisålen gir føttene riktig støtte og er behagelig å bruke hele dagen. Selve skoen er laget av sterkt syntetisk stoff som motstår fuktighet ganske bra. For bedre komfort er skoen også utstyrt med meshpaneler på hælen. Dette gir en mer behagelig og kjøligere følelse. Med en riflet yttersåle får barna optimalt grep, også på ujevnt underlag.

Stilig og komfortabelDet viktigste når det gjelder barnesko, er selvfølgelig komfort, kvalitet og materialer. Men det er vel ekstra morsomt hvis skoene i tillegg har et flott design? adidas Jan Bs Mid har et veldig tøft design som fungerer godt med mange forskjellige antrekk. Skoene passer perfekt til alle kule jenter og gutter som vil ha kule sko som er komfortable. Den mørkeblå fargen gjør skoene avvendelige til alt fra jeans til kjoler. Barn kan med fordel bruke disse skoene både på skolen og i bursdagsselskap.

Vedlikehold av syntetiske skoadidas Performance Jan Bs er sporty sko som for det meste er laget av syntetisk materiale. Det finnes mange gode produkter og metoder når det kommer til skostell. For å rengjøre sko fra flekker og skitt kan du prøve å dyppe en klut i mildt såpevann og gni forsiktig på flekken. Avslutt med å tørke av skoen med vann, og la skoen tørke. Siden disse syntetiske skoene ikke skal etterligne skinn, bør du ikke bruke impregnering, ettersom det kan skade skoene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×