Crocs
Crocs
Jaunt Shorty Boot W Black

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Crocs oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

16 cm

Skaftvidde:

35 cm

Merke:

Artikelnummer:

46752-00

Crocs Jaunt Shorty Boot W BlackDisse støvlene kommer fra det kjente amerikanske varemerket Crocs. Selv om foretaket er mer kjent for gummitøflene som gjerne kalles crocs, eller "foppatøfler", som svenskene sier, så har de også mange andre sko og støvler av høy kvalitet. Crocs Jaunt Shorty Boot W Black er et par behagelige støvler med et pent design. Disse støvlene er produserte i samme materiale som de kjente tøflene, og de gir en god beskyttelse mot regn.

Behagelig støtdempingCrocs egenutviklede og patenterte materiale Croslite har mange fordeler. Først og fremst er det vanntett, noe som er viktig for støvler. Dessuten er det mykt og gir deg en behagelig støtdemping når du går. Skoene har også to ventilasjonshull som gjør at føttene holder en behagelig temperatur.

Flott stil, også i regnværLa ikke det dårlige været ødelegge for antrekket. Ved hjelp av disse svarte støvlene fra Crocs har du muligheten til å se både fasjonabel og fin ut, tross det våte været. Akkurat disse støvlene har en noe mindre passform.

Stell støvlene dine slikStøvler trenger ikke å vaskes så ofte. Det holder at du skyller bort smuss og skitt med lunkent vann. Pass bare på at du lar dem tørke i romtemperatur – varme kan få gummistøvler til å endre form.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

C
Connie Eide Morlandstø
J
Jeanett, Footway

Da kan du velge 36/37 i denne :blush:

0
K
kjetillunde
Derya, Footway

Hei :slight_smile:

Vi forhandler desværre ikke disse i størrelse 44

0

Innlegg på andre språk

Y
Ylva Nordström
Oversette
Vis flere innlegg

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK