Crocs
Crocs
Jayna Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Crocs Jayna Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

07734-00

Crocs Jayna BlackTakket være sine myke og unike sandaler er Crocs kjent over hele verden. Med sitt enkle design og utrolig komfortable passform har selskapet solgt over 300 millioner sko siden starten i år 2002. Med Crocs Jayna Black har de laget en sandal som er like myk og behagelig som de originale skoene, men betydelig penere.

Jayna er et par ballettsko som er laget i det samme materiale som sandalene, nemlig Croslite. De er også produsert av ett og samme stykke, noe som kjennetegner sko og sandaler fra Crocs. Jayna Black har en fin, sort farge som gjør at den passer til alt mulig. Sandalene er behagelige å gå i og enkle å ta på seg. De har en tettere passform sammenlignet med originalsandalen, men har samtidig klart å beholde den velkjente støtdempingen. Crocs Jayna Black gir deg en avslappet stil og kan med fordel brukes som en del av hverdagen din når du ønsker å ha det komfortabelt.

Croslite gjør at skoene oppleves myke og komfortableDet er det spesielle materialet Croslite som gjør at Crocs Jayna Black oppleves så komfortable å gå i. Materialet har en rekke gode egenskaper. Det er for eksempel et materiale som er veldig enkelt å rengjøre, og det gir føttene myk demping mot bakken. Det er akkurat denne dempingen som er så karakteristisk for Crocs. Du kommer umiddelbart til å merke forskjellen på å bruke disse skoene sammenlignet med mer konvensjonelle ballerinasko.

Stilige og koseligeDet er enkelt å se hvorfor akkurat disse skoene har blitt så populære blant kvinner. Det stilige, smale designet kombinert med den uovertrufne komforten og dempingen gjør at skoene passer til en rekke ulike aktiviteter. Akkurat som med konvensjonelle ballerinasko er det enkelt å sette sammen et stilig antrekk med bruk av Jayna Black. Den svarte fargen gjør at de enkelt kan kombineres med mange ulike klesstiler. Gå til anskaffelse av et par Jayna Black fra Crocs og unn deg selv en komfortabel hverdag, du også.

Enkle å ta vare påCrocs er veldig enkle å rengjøre og vedlikeholde. Grunnen til dette er først og fremst fordi skoene nestene alltid er laget av ett enkelt stykke materiale. Også Jayna Black er produsert på denne måten, og det innebærer at du enkelt kan skylle av skoene med vann. Ettersom skoene består av gummi, trenger du dessuten ikke uroe deg for at vannet skal skade skoene. Sørg for at du unngår å la skoene stå i direkte solskinn eller annen høy varme, da dette kan få gummien til å endre form og bleke den svarte fargen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×