Shepherd
Shepherd
Jessica 99/46825 Stone
547 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Beige

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48219-00

Shepherd Jessica 99/46825 StoneSkjem bort føttene med et par Shepherd Jessica 99/46825 Stone. Disse stilige tøflene er laget av ekte saueull, et materiale som har mange gode egenskaper. Shepherd er et svensk varemerke som henter sin inspirasjon fra naturen, og som er kjent for sine utrolige saueullprodukter.

Varme og herligeFinnes det noe verre enn kalde gulv og frosne føtter? Du trenger aldri mer å gå rundt på kalde gulv når du har et par herlige Jessica tøfler fra Shepherd. Siden tøflene har slip-on-design, er det enkelt å ta på seg tøflene uten å bruke hendene. Saueullen er ventilerende, antibakteriell og varmende, og gummisålen gir deg godt grep.

PerfekteAlle burde få ha hvert sitt par Shepherd Jessica. Disse herlige tøflener er ikke bare varme, men har også bra støtdemping. Den høye komforten gjør at du med fordel kan bruke dine tøfler selv på jobb, men så klart også hjemme. På sommeren er det også deilig med saueulltøfler, spesielt når du sitter utendørs på kveldene.

Lettstelte og kvalitetsrikeEt par Jessica-tøfler fra Shepherd kommer du til å kunne bruke år etter, og de trenger egentlig ikke stort av behandling. Siden saueull frisker opp seg selv, holder det at du ventilerer og lufter tøflene med jevne mellomrom.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

G
Gry

Innlegg på andre språk

S
sanna
Oversette
A
Ann-Britt Sörensen
Oversette
Vis flere innlegg

30869 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK