30.03.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Jessica Antique/Grey
547 kr
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

06206-03

Shepherd Jessica Antique/GreyShepherd of Sweden er selskapet bak disse myke og fine tøflene. De bruker kun saueskinn og saueull i produksjonen, og dette er materialer med mange gode egenskaper. Shepherd Jessica Antique Grey er et par stilige tøfler med en stor krage i saueull. Tøflene er ikke bare myke og utrolig komfortable å ha på seg, men sørger også for at føttene holder seg passelig varme uten å bli for varme.

Saueull og saueskinnDette er materialer med flere gode egenskaper. Blant annet er tøflene smussavvisende og bakterieresistente. Det første du kommer til å legge merke til, er imidlertid ikke disse utmerkede antibakterielle egenskapene, men den myke og behagelige følelsen tøflene gir deg.

Gode til bruk i hjemmetUnn deg selv en varmere og mer komfortabel hverdag med disse tøflene fra Shepherd. Det er enkelt å forstå hvorfor tøflene er så populære, spesielt når vinteren står på og gulvene begynner å bli noe kjøligere.

Vedlikeholdsråd for tøflerSaueskinn og saueull trenger ikke særlig mye pleie. Det er tilstrekkelig at du med hjelp av en myk børst børster bort smuss og lignende når det trengs. Du kan også bruke lunkent vann og litt såpe for å fjerne flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

B
Birgitta
Oversette
A
A
Oversette

30658 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK