Clarks
Clarks
Jez Ice Black

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på 4331 kunder

Liten

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Type:

Farge:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

14,5 cm

Skaftvidde:

33 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

24072-02

Clarks Jez Ice BlackHer har du de optimale vinterstøvlene for deg som fryser på føttene om vinteren. De er både varmfôret og har en skikkelig forhøyning av sålen, noe som gjør at du kommer opp fra det verste slapset. Den tykke sålen isolerer også mot kulde som kommer fra bakken.

Materialer som gir deg den optimale vinterstøvelenFôret i denne gode vinterstøvelen sitter på innsiden av en svart overdel av mokka, og kombinasjonen av mokkaen og det varme fôret gjør at du holder deg varm og tørr. Sålen av gummi er godt riflet under og gir deg dermed godt grep, også på glatt underlag.

Gode og varme sko for frosne føtterNår vinden uler og snøstormen er på vei, er denne vinterstøvelen fra Clarks helt perfekt. Den er også helt perfekt til vinterturer når du vil slippe å fryse på føttene og i stedet vil kunne fokusere på de vakre, frostdekkede omgivelsene.

Med riktig vedlikehold blir skoene enda bedreDisse vinterstøvlene har en overdel i mokka, og derfor anbefaler vi at du impregnerer dem med en impregnering beregnet på mokka og nubuck før du tar dem i bruk. Da vil de nemlig støte fra seg smuss og fukt bedre.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

M
Malin
Oversette
K
Karin Wikander
Oversette
J
Josephine
Oversette
Vis flere innlegg

30760 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK