Sköna Marie
Sköna Marie - Joline Black
Sköna Marie - Joline Black
Sköna Marie - Joline Black
3D
Sköna Marie
Joline Black
317 kr
(397 kr)
inkl. mva
Loading...
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

25214-00

Sköna Marie Joline BlackFra firmaet Pax Scandinavia AB, som tilhører New Aver Group, kommer et par behagelige Sköna Marie-sandaler. I mange år har firmaet Pax Scandinavia produsert sko og sandaler i Örebro med fokus på å skape de beste produktene i høyest mulig kvalitet. Sköna Marie Joline Black er et par sorte behagelige sandaler som har en myk og behagelig passform. Denne sandalen er designet for kvinner og passer like godt på jobben som hjemme. På en effektiv måte avlaster denne sandalen foten for unødvendig trykk og gir god støtte. Om du står mye oppreist, enten hjemme eller på jobben, er denne sandalen ypperlig for deg. Den er nemlig laget for akkurat dette formålet. Akkurat denne modellen fra Sköna Marie er nøytral og stilsikker med sine to reimer i sort. Disse reimene er laget i skinnmaterialet nubuck. Det er et mykt skinn som har en fin og matt farge. Sandalen Sköna Marie Joline Black er produsert i de beste materialene, noe som gjør at de holder seg lenge. Trenger du et par behagelige sandaler til en gunstig pris, er dette sandalen å gå for.

KvalitetsmaterialerSköna Marie Joline Blacks overdel er som nevnt laget i det myke skinnet nubuck. Nubuck minner om semsket skinn og har samme fleksibilitet og mykhet. Det tilfører sandalen en tidløs eleganse med sin matte og jevne overflate. Inne i fôret finner du et stoff kalt cambrelle, og dette er et syntetisk materiale som i tillegg til å ventilere godt også er veldig holdbart. Så om du er redd for å få klamme føtter, vil cambrelle hjelpe deg med dette. Yttersålen er gjort av EVA, og dette er et materiale som blir brukt i en rekke sko og sandaler på grunn av sin slitestyrke og fleksibilitet.

Til hverdags og festSandaler av denne typen passer i utgangspunktet til enhver stil og kan kombineres enkelt med det du allerede har i din eksisterende garderobe. På jobben blir de stilige med et par chinos eller dressbukser, og til hverdags kan et par løse olabukser gjøre susen. Når sola steker og sommerferien har startet, kan du bruke sandalene sammen med en shorts eller sommerkjole.

Omsorg for sandalene gagner føttene dineDisse sandalene er enkle å vedlikeholde. Du fjerner lett skitt og møkk med en fuktig klut. Det finnes også spesielle produkter som du kan benytte deg av for å holde nubuckskinnet optimalt. Hold sandalene unna for mye regn og vann for å forlenge levetiden.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

B
Bodil Fonås

Har prøvd de,er gode

 · Svar · 
L
Laban

Overraskende gode på foten. Skikkelig bra såle og de ser bra ut.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27620 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×