Sköna Marie
Sköna Marie
Joline Brown
464 kr
(547 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sköna Marie oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

25214-02

Sköna Marie Joline BrownPene og stilrene tøfler fra det svenske skomerket Sköna Marie. Sköna Marie er forøvrig en del av PAX, som også produserer utrolig kvalitetssterke barnesko med svensk design. Fokuset hos Sköna Marie ligger i ekstremt herlig komfort i pene sko, for kvinner i alle aldre.

Naturmateriale og regulerbare reimerDenne sandalen har to regulerbare reimer som gjør at du kan justere passformen etter din fot. Reimene er i nubuck, som også tilpasser seg etter din fot. Fôret er i cambrele, og innersålen er av mokka regain. I sålen sitter også en EVA-del som gir en deilig støtdempende effekt.

Til hverdags og på jobbDisse tøflene passer perfekt for bruk både ute og inne. På sommerstid er de myke og behagelige sko for bruk på landet som i byen, og på vinterstid passer de som innesko hjemme, men også på jobben.

Skofett holder skoene fineAlle de herlige naturmaterialene i disse skoene har godt av litt pleie nå og da. Smør inn skoene med skofett for å holde dem rene og fine, gjerne noen ganger i måneden om du bruker skoene ofte. På denne måten holder du tøflene i fin stand lenger, både med tanke på din lommebok og på miljøet!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Liv Johanne Østerberg Severinsen

Innlegg på andre språk

N
nora_sjostedt
Oversette
Vis tidligere kommentarer
N
nora_sjostedt

Okej, tack för svaret :slight_smile:

Oversette
0
T
Therese Stridh
Oversette
Vis flere innlegg

28517 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK