Scholl
Scholl
Jump Lt Blue

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Scholl oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3477 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48767-04
Scholl Jump Lt Blue Svart/Turkis

Scholl Jump er en komfortabel tøffel i slip-in-modell som passer både herrer og damer. Den kan brukes både utendørs og inne, og er en populær arbeidssko blant yrkesgrupper som står og går mye. En god og lett tøffel som er enkel å ta på, og den veier nesten ingenting. En perfekt sommersko, det er bare å stikke inn føttene og dra ut på eventyr!

Jump produseres med Scholls Biomechanics-teknologi som reduserer påkjenninger i foten og lindrer smerter i føtter og bein. Sålen, som er hvit med turkise innslag, er ordentlig oppbygd ved fotbuen, noe som avlaster foten. Om du pronerer er Jump bra ettersom den er kompenserende. Sålen er også støtdempende og uttagbar. Innersålen kan tas bort, noe som er praktisk om du bruker innlegg.

Materiale:
Utside i mesh og syntetisk skinn, noe som gir en fleksibel og luftig følelse. Kantene er elastiske, noe som gjør at skoen følger fotens bevegelser og sitter bra. Yttersålen er laget av gummi.

Vaskeanvisning:
Du kan vaske Scholl Jump på 30 graders maskinvask, men ta ut innersålene først og legg de løst sammen med tøflene i vaskemaskinen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Morten Dragland
R
Ragnhild
B
Bjørn Berget

28856 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK