Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:50:50
Scholl
Scholl - Jump Lt Blue
Scholl - Jump Lt Blue
Scholl - Jump Lt Blue
3D
Scholl
Jump Lt Blue
517 kr
(647 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48767-04
Scholl Jump Lt Blue Svart/Turkis

Scholl Jump er en komfortabel tøffel i slip-in-modell som passer både herrer og damer. Den kan brukes både utendørs og inne, og er en populær arbeidssko blant yrkesgrupper som står og går mye. En god og lett tøffel som er enkel å ta på, og den veier nesten ingenting. En perfekt sommersko, det er bare å stikke inn føttene og dra ut på eventyr!

Jump produseres med Scholls Biomechanics-teknologi som reduserer påkjenninger i foten og lindrer smerter i føtter og bein. Sålen, som er hvit med turkise innslag, er ordentlig oppbygd ved fotbuen, noe som avlaster foten. Om du pronerer er Jump bra ettersom den er kompenserende. Sålen er også støtdempende og uttagbar. Innersålen kan tas bort, noe som er praktisk om du bruker innlegg.

Materiale:
Utside i mesh og syntetisk skinn, noe som gir en fleksibel og luftig følelse. Kantene er elastiske, noe som gjør at skoen følger fotens bevegelser og sitter bra. Yttersålen er laget av gummi.

Vaskeanvisning:
Du kan vaske Scholl Jump på 30 graders maskinvask, men ta ut innersålene først og legg de løst sammen med tøflene i vaskemaskinen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

B
Bjørn Berget

den beste jeg har hatt.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27572 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×