Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:47:10
Scholl
Scholl - Jump Navy
Scholl - Jump Navy
Scholl - Jump Navy
3D
Scholl
Jump Navy
517 kr
(647 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48767-02

Scholl Jump NavyTenk deg å gå rundt i de mest behagelige tøflene også når du er utendørs, men det går vel ikke? Jo – med et par Scholl Jump Navy kan du oppleve samme høye komfort som vanlige innendørstøfler, selv om disse er laget for å tåle utendørsbruk. Den stilige marineblå fargen passer perfekt til våren og sommeren!

Scholl har peil!At Scholl har peil på ergonomi og passform råder det ingen tvil om. Scholl Jump Navy er en ordentlig herlig sko som har samme høye komfort som tøfler, men med en enda bedre såle. Sålen er laget i holdbar gummi og har en grov mønsterstruktur. Med et ytre av meshpaneler får føttene optimal ventilasjon.

De deiligste sommerskoene er herHer har du et par av de mest behagelige skoene før sommeren. Disse stilige og sporty tøflene kan du bruke hele dagen uten å bli trøtt i føttene. Skoene gir deg god støtdemping og passer til det meste. Bruk dem med alt fra chinos til badeshorts!

Skoenes fiendeScholl Jump Navy holder høy kvalitet og kan uten problemer brukes år etter år. Men det finnes noe som du bør unngå – regn og sølete veier. Selv om skoene takler dette været, er det en risiko for at de får stygge flekker som blir vanskelige å få bort. Skulle faren være der, kan du maskinvaske skoene på 30 grader.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

B
Britt Moen

Den så super ut.

 · Svar · 
B
Bjørn Berget

Meget bra,beste jeg har brukt!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27572 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×