Micke jobber med vår butikk! Altså hjemmesiden vår. Kampanjer er blant det morsomste han vet!

Hallo hei, Micke! Kan du fortelle litt om kampanjene?

- Selvfølgelig kan jeg det! Hvis du ønsker å bytte, vil vi gjerne hjelpe deg slik at du får rett størrelse på skoene hvis de ikke passet og samtidig beholde rabatten på din nye bestilling. Har du noen spørsmål angående våre kampanjer, priser, bytte eller retur kan du enten ringe 800 31 800 eller sende oss en e-post på oss@footway.no. Hvis du ønsker å bytte til en annen sko blir det enklest hvis du legger en ny bestilling på hjemmesiden – les mer under Returer og Hev av kjøp her ovenfor. Akkurat ja! Tenk på at kampanjer, tilbud eller rabattkoder ikke går å kombinere med hverandre.

Hvordan vet jeg hvilke kampanjer som er aktuelle?

- Jo det kan du alltid se på første siden når du kommer inn, der tår det alltid hvilke tilbud vi har akkurat nå. Også sender vi ut nyhetsbrev uke for uke med informasjon om kampanjer og rabattkoder.

Hvordan fungerer 3 for 2-kampanjen?

- Akkurat ja, 3 for 2 er en av våre kampanjer som blir satt mest pris på og den kommer tilbake noen ganger per år. Når du handler tre par sko fra oss får du det billigste paret gratis. Prisen for det billigste paret deles da opp som en rabatt på alle tre par som du har på din bestilling. Så rent praktisk betaler du også for den billigste skoen, men med en lavere pris. :)

Jeg har kjøpt sko under 3 for 2-kampanjen og vil bytte størrelse. Hvordan gjør jeg det?

- Selvfølgelig skal du få bytte til en størrelse som passer deg bedre! Legg inn en ny bestilling på skoene du ønsker å bytte til og ta deretter kontakt med vår herlige kundeservice og gi dem ditt nye ordrenummer. De hjelper deg med å legge inn rabatten slik at de nye skoene koster like lite som de du har sendt i retur. Du må altså ta kontakt med oss for å få samme pris, det skjer ikke en automatisk priskorrigering.

Hørtes det vanskelig ut? Ta det bare med ro, her kommer et überpedagogisk eksempel: Du bestiller tre par sko og så sender du et par tilbake i retur til oss, og deretter bestiller du et par nye byttesko. Da kommer du til å ha to fakturaer ettersom det er to forskjellige bestillinger. Vi kan altså ikke slå sammen to fakturaer/bestillinger, uten rabatten for de billigste skoene deler opp på to ulike fakturaer.

Jeg vil bytte en 3 for 2-sko til en annen modell som har en annen pris. Beholder jeg rabatten da også?

- Nja, det gjør du dessverre ikke ettersom bytteretten gjelder for samme modell. Men vet du hva, vi kommer til å ordne det slik at du får en bra rabatt fordi. Kontakt kundeservicegjengen så forteller de hvordan!
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×