Vagabond
Vagabond
Kasai 4025-180-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Kasai 4025-180-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

52390-00

Vagabond Kasai 4025-180-20 BlackStilrenhet på sitt beste! Vagabond Kasai 4025-180-20 Black er en superfin og trendy snøresko i sort stoff. Skoene har en støtdempende og komfortabel såle som gjør skoene utmerkede å bruke hele dagen, uten at du blir sliten i føttene.

Pustende materialerKensai er en fin skomodell fra Vagabond som er laget av syntetiske materialer. Selve overdelen på av skoen er dekket av bittesmå ventilasjonshull. Disse passer på at føttene dine holder seg luftige og tørre. Sålen har en lett vinkling som gir deg bedre passform og bedre støtte.

Sporty skoFor alle oss som liker en mer sporty stil, er Kasai fra Vagabond en nødvendighet. Disse fine, svarte skoene har et sporty utseende som enkelt kan kombineres med både jeans, kjoler og chinos. Siden skoene er helsvarte, unntatt den hvite sålen, føles de sporty, men likevel stilrene.

Hold skoene reneVagabond Kasai kan trenge litt omtanke og stell innimellom. Prøv å holde skoene rene ved å unngå regn og smuss. Ved behov kan du bruke en egnet skoshampo for å få bort vanskelige flekker.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×