Vagabond
Vagabond
Kasai 4025-401-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Kasai 4025-401-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

52466-00

Vagabond Kasai 4025-401-20 BlackEr du på jakt etter deilige vår- og sommersko? Vagabond Kasai 4025-401-20 Black er en tidløs klassiker i ekte lær. Den nydelige passformen som Vagabond har gjort seg kjent for, finnes naturligvis i disse skoene. En sko som du kan bruke både på jobb, på byen, på fest og hjemme.

En eksklusiv lærskoÅ velge et par lave sko i ekte lær har sine fordeler. Først og fremst tilbyr Vagabond utrolig god passform, høy kvalitet og et stilig og tidløst design. Dessuten er disse skoene myke og gode og har lær som former seg.

Sett prikken over i-enStilrene sko i denne varianten kan du bruke til alle anledninger – både til pent og til hverdags. Prøv å kombinere skoene med et par stramme, svarte jeans, en hvit skjorte og en stilig trenchcoat. Skoene kommer til å se skikkelig fine ut, da de gir ditt antrekk en noe pyntet følelse.

Vedlikehold skoene dineVagabond Kasai 4025-401-20 Black har en relativt blank finish i læret, noe som gir skoene et stilig inntrykk. For å bevare glansen kan du regelmessig smøre inn skoene med et passende skofett. Sørg for å impregnere skoene dine når de er nye, så holder de bedre.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×