Kavat
Kavat
Rio

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Rio

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

17685-00

Kavat RioRio er den sporty barnesandalen fra Kavat. Dersom barnet ditt liker å springe og leke når sommeren har ankommet, så kommer disse fine sandalene til å passe perfekt. Som alltid når det kommer til Kavat, er sandalene bekvemme og i et smart design.

Enkle å ta på og tilpasseAlle barnesko fra Kavat er designet for enkelt å kunne tas på og av. Disse sandalene kan man tilpasse både med de to borrelåsreimene, som sitter over foten, og med det bakre båndet, som sitter over hælen. Sandalene er luftige og har en føyelig såle som føles bekvem for de små føttene.

Sandaler man kan ta med til strandenEr det på tide å dra til stranden, er disse små sandalene et selvsagt valg. De passer også like bra til fotturer i solrikt vær. Rio finnes i ulike farger, som for eksempel svart og grønt. En prisgunstig sandal som kjapt kommer til å bli en favoritt.

Vedlikehold skoene slikFor å ivareta de små sandalene trenger du ikke å gjøre så mye. Det syntetiske materialet trenger ikke regelmessig stell. Pass bare på at du får løsnet sand, smuss og annet rusk fra skoene ved behov. Bruk en fuktig klut for å rengjøre skoene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×