Vagabond
Vagabond
Kayla 4049-101-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Kayla 4049-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

5,5 cm

Artikelnummer:

52509-00

Vagabond Kayla 4049-101-20 BlackVagabond er en svensk skoprodusent, og deres skinnsko er veldig populære. Selskapet har produsert mange slags skinnsko, og dette innebærer at du enkelt kan snuble over et par som passer nettopp din stil. Skomodellen Kayla er et par tøffe Chelseaboots med en høy såle og hæl.


Ekte skinn beskytter godt mot værDet flere grunner til at skinn er et populært materiale å bruke i boots. For det første er jo materialet pent, og det gir skoene et stilrent utseende. For det andre beskytter skinnet mot vind, vann og kulde.

En sko som går til det mesteEt annet fortrinn med akkurat denne skomodellen er at den går til de fleste klesstiler. Du kan problemfritt bruke skoene sammen med et par tettsittende jeans eller med en tøff kjole. Den høye sålen og hælen gjør at du oppnår litt høyde samtidig som bena blir ekstra pene. Selve hælen er 5,5 cm høy.

Puss over for en fin lookVil du gjøre et godt førsteinntrykk, så kan du alltids pusse skoene. Det finnes mange bra skopleieprodukter som du kan bruke. Å bruke slike produkter vil sørge for at skinnet holder seg mykt og fint.
Vis mer.

Diskusjon

Hei! Om dere får inn denne modellen igjen; når får dere den inn?

Svare
Patrik, Footway

Hei Ingrid,

Tyvärr har dem utgått sortimentet.

07 Dec 2017
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×