Vagabond
Vagabond
Kenova 4041-201-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Kenova 4041-201-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

4 cm

Artikelnummer:

52397-00

Vagabond Kenova 4041-201-20 BlackVagabond er et svensk foretak med et mål om å lage skikkelig stilige lærsko som passer til mange ulike stiler. Skomodellen Vagabond Kenova 4041-201-20 Black er intet unntak – disse skoene har mange fine detaljer og er dessuten behagelig å bruke. Unn deg selv et par funksjonelle sko i Jodhpurs-modell som ser bra ut til alt!

Lær som beskytter dine føtterDisse skoene er laget i høykvalitets lær som holder dine føtter tørre og gode. Den robuste sålen er laget i gummi og har et ribbet mønster som gir godt grep. Skoene har to strikkbånd som gjør dem enkle å ta på. I midten har du en fin, dekorativ søm. Hælene på skoene er 4 cm høye.

Sko du alltid kan brukeDenne skomodellen er utrolig populær siden den er så enkel å matche. Vagabond Kenova passer like bra til den varme sommeren som til høstens litt kaldere vær. Bruk skoene sammen med dine favorittjeans og en skinnjakke for å skape en klassisk look.

Vedlikeholdsråd for lærskoLær er et materiale som trenger pleie. Det er utrolig fint og beskytter føttene, men med tiden kan skoene trenge litt hjelp. Bruk skovoks for å myke opp læret, slik at det ikke sprekker. Med impregneringsspray kan du gi læret bedre beskyttelse mot fukt og skitt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×