Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:15:26
Crocs
Crocs
Kids Crocband Surf/Navy
269 kr
(337 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Turkis

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

07735-03

Crocs Kids Crocband Surf/Navy


En av Crocs' mest populære barnesko i grunnfargen turkis med mørkeblå og hvite detaljer. Disse fine skoene er en blanding mellom en sandal, badesandal og en innesko og har hentet litt av designet sitt fra treskoenes tradisjonelle utseende. Myke og gode med et godt grep – disse skoene fungerer perfekt for barn som trenger tøfler.

Crocs' eget materiale


Det gode materialet Croslite som Crocs-sko lages av, er faktisk Crocs' egen oppfinnelse. Det er både mykt og støtdempende og gir på den måten foten bra stødighet og avlastning. Samtidig gir materialet et godt grep på bakken.

Mange bruksområder


Det nå klassiske skotøyet finnes på campingplasser, i klasserom og i hjemmemiljøer over hele Norge. Akkurat denne modellen med båndet som kan festes rundt ankelen, er veldig populær og passer perfekt for barn som trenger tøfler til skolen, eller kanskje som badesandaler på campingplasser og andre feriesteder.

Enkle å ta vare på


Takket være det sterke Croslite-materialet er skoene fra Crocs veldig enkle å rengjøre. Du skyller enkelt av skitt med hageslangen eller dusjen. Skulle likevel noen flekker sette seg, kan du bruke en enkel såpeløsning for å få dem vekk.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30510 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK