Hunter
Hunter
Kids Original Black
549 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hunter oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2531 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå, Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

32 cm

Skaftvidde:

37 cm

Merke:

Artikelnummer:

48412-03

Hunter Kids Original BlackNår det kommer til gummistøvler, så er det én funksjon som må være så optimal som mulig, og det er å holde vann og fukt ute. Den engelske bedriften Hunter har drevet sin virksomhet siden midten av 1800-tallet. De vet dermed virkelig hvordan en støvel skal være for på best mulig måte holde føttene tørre. Hunter Kids Original Black er et par svarte fine gummistøvler for barn. De er håndlagde og har et stilrent og klassisk utseende, akkurat som de større ikoniske støvlene for voksne. På baksiden finner du et par reflekser, derfor synes barnet selv når det er mørkt ute. På siden sitter den velkjente dekorative spennen. Spennen er der kun for dekorasjon og kan ikke brukes for å justere passformen. Leter du etter klassiske støvler i best kvalitet, er det disse støvlene fra Hunter du bør gå etter. La barnet få leke i regnet på en behagelig og fremfor alt tørr måte.

Skapt med naturlig gummiStøvlene fra Hunter lages av naturgummi, og Hunter Kids Original Black er ikke noe unntak. Her har bedriften kombinert naturlig gummi med vulkanisert gummi for å få frem en pen og vanntett overflate. Det kan være lurt å være oppmerksom på at naturlig gummi med tiden får hvite flekker, men dette er enkelt å fjerne om du ønsker det. De hvite flekkene oppstår når voksen trenger seg ut av gummien. Inne i støvelen finner du et behagelig tekstilfôr.

En super hverdagsstøvelLa barna leke, løpe og tulle på en behagelig måte samtidig som de holder seg tørre på føttene. Støvlene er utviklet for å brukes godt og passer til en rekke ulike klær og stiler. Støvlene kan brukes både av jenter og gutter. Siden støvlene har en skafthøyde på hele 32 cm, beskytter de selv beina og buksene høyere opp. Barnet blir derfor ikke like skittent av en liten dans i sølepyttene på vei hjem fra barnehagen.

Ta vare på barnas gummistøvlerDu kan enkelt få disse fine gummistøvlene til å holde lenge ved å ta vare på gummien etter bruk. Vanligvis holder det at du rengjør støvlene lett ved hjelp av en fuktig svamp og eventuelt et mildt rengjøringsmiddel. Unngå å få såpe på sålene, da dette gjør støvelen glattere enn vanlig. Om det kommer hvite flekker på grunn av voksen i støvlene, kan du få bort dette med litt ”Boot Buffer” spray. Når du oppbevarer støvlene, er det viktig at de ikke blir stående i solsteken, siden dette kan gjøre at den naturlige gummien forandrer form.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

J
JMGJ
K
Kristine Ånonsen
E
efendi cetintas

28623 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK