Hunter
Hunter
Kids Original Fuchsia
549 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hunter oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2531 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Rosa

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

28 cm

Skaftvidde:

35,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

48412-01

Hunter Kids Original FuchsiaKvalitetsrike støvler er Hunters spesialitet. Den engelske produsenten har produsert sko og støvler i mer enn et århundre. Disse barnestøvlene er av høyeste kvalitet og er laget for å holde barnas føtter tørre, uansett hvordan været ser ut. Som alltid er støvlene behagelige å ha på, selv etter flere timer med løping og lek.

Barnestøvler av naturgummiHunter har benyttet seg av naturgummi i produksjonen av disse støvlene. Det er et utmerket materiale som gir skoene en bra støtte samtidig som det er vanntett. På baksiden er det to reflekser, og på siden er der også en dekorativ reim. Akkurat denne modellen kommer i en søt rosafarge. Alle støvler fra Hunter er håndlaget.

For barn som vil leke i regnetProdusenten har lykkes med å lage et par støvler som passer perfekt til barnas aktiviteter. Barna kan uten problemer leke og tøyse i regnet med disse støvlene. Støvlene er bekvemme og passer til alle slags klær. Støvlene har en skafthøyde på 23 cm og en liten hæl på 2, 5 cm. Dette gjør at barna får en beskyttelse mot regnet, også høyere oppe på leggen.

Vedlikehold av naturgummiNaturgummi kan naturlig få hvite voksflekker. Disse påvirker bare utseendet og kan fjernes med en spesiell spray. Det er alltid viktig å la støvler tørke i romtemperatur. Alle materialer i gummi kan tørke ut eller bli miste fasongen når de utsettes for varme over lang tid.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28331 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK