Heicon bacon, Emma! Kan du fortelle litt generelt om konkurransene våre?

Gjerne! Av og til lager vi morsomme konkurranser på Footway der du får sjansen til å vinne fine premier. Det er gøy å konkurrere på sosiale medier! Men husk at hverken Facebook eller Instagram sponser konkurransene eller Footway på noe som helst vis. Den eventuelle gevinstskatten står du som vinner for. Men ikke depp for det, du har jo vunnet en konkurranse!

For at konkurransene skal bli personlige og morsomme, er det topp hvis du er opphavspersonen bak ditt konkurransebidrag. Og når du leverer ditt bidrag, godkjenner du din deltagelse i konkurransen, våre konkurransevilkår og brukervilkårene for plattformen du konkurrerer på.

Hvis konkurransen krever at du skal publisere et bilde på Instagram, trenger du også en åpen Instagram-profil for at vi skal kunne se bidraget ditt - ikke glem det. Så vil vi bare nevne at Footway forbeholder seg retten til å utelukke og fjerne bidrag fra konkurransen uten å måtte meddele opphavspersonen, dersom bidraget oppleves som lovstridig, støtende eller på andre måter etisk eller moralsk upassende eller strider mot noen av Footways policyer. Du kan kun levere inn ett bidrag per konkurranse. Dersom du vinner en konkurranse og vi ikke får tak i deg i løpet av 14 dager, forbeholder vi oss retten til å utnevne en annen vinner. Gevinsten må tas ut i løpet av 3 måneder, deretter regnes den som brukt. Du må også være registrert som borger i Norge og være minst 18 år gammel eller ha godkjennelse fra en foresatt for å delta i konkurransen. All annen nødvendig informasjon finner du i selve konkurransebriefingen. Lykke til!

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×