Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:05:38
Shepherd
Shepherd - Krister Asphalt
Shepherd - Krister Asphalt
Shepherd - Krister Asphalt
3D
Shepherd
Krister Asphalt
647 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

24281-00

Shepherd Krister AsphaltÅ sette føttene ned i et par Shepherd Krister Asphalt er en fryd for sjelen! Den myke og deilige ullen omfavner føttene og holder dem varme. Shepherd Krister Asphalt er en klassisk tøffel fra den populære produsenten Sheperd of Sweden, og kun de aller beste materialer blir benyttet her.

Mokka og fåreullKrister er en tøffel som er produsert av mokka. Den glatte og myke utsiden gir tøflene et pent og stilrent design. Inni tøflene finner du lammeull, et utrolig materiale som har mengder av smarte egenskaper. Siden lammeull er luftabsorberende, blir du aldri svett på føttene når du har på lammeskinnstøfler.

Kle deg komfortabeltEt par Shepherd Krister Asphalt burde finnes i ethvert hjem. Disse myke og varme tøflene er som en sko å regne, og de er svært komfortable å gå rundt med i hjemmet. Mange liker også å ta med et par til jobben for å slippe og gå rundt i yttersko hele dagen.

Holdbar kvalitetEn stor fordel med lammeskinnstøfler fra Shepherd of Sweden er at du slipper vedlikehold. Selv om det er mulig å pleie og impregnere mokka, trengs det ikke, siden du kun bruker slike tøfler innendørs. Med tiden kan du vaske tøflene dersom det trengs, og i så tilfelle gjør du det i mildt såpevann.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

I
Intan Fasbender

Jeg synest det er flott tøfler

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30033 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×