adidas Originals
adidas Originals
La Trainer W Light Granite/White/Green

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Originals La Trainer W Light Granite/White/Green

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

19553-09

adidas Originals La Trainer W Light Granite/White/GreenMed utallige modeller for bruk til alt fra elitenivå til hverdagsbruk våger vi å påstå at adidas alltid leverer kvalitet. Sagaen som begynte med en krangel mellom to brødre, resulterte i to store sportsleverandører - Puma og adidas. adidas har vært på toppen i nærmere hundre år nå, og de er i dag et av verdens absolutt største merker når det kommer til treningstøy, sportsartikler og sko. Nå presenterer vi adidas Originals La Trainer W Light Granite/White/Green, et helt nytt steg i produksjonen, med nydelig design og en behagelig gummisåle, for alle mosjonslystne damer i landet.

Mosjon i flott vær i sko av tøy og lærEn lett sneakersko med lysegrå toner og med detaljer i lys pastell. La Trainer W Light Granite/White/Green har en normal passform og et fresht design tilpasset kvinnelige føtter. Den stødige gummisålen gir et mykt steg, og den moderne looken gjør skoen anvendelig både i treningsløypa og på spaserturen gjennom byen. Oversiden er av et mykt, følsomt tøy, og skoen har forsterkninger i skinn over tåparti og hæl.

Ut å ha det kjekt – bekvemt og lekkert skoddDet beste med adidas Originals La Trainer W Light Granite/White/Green er at de kan matches med søte sommershorts, jeans og korte, glitrende partykjoler. Du vil vel ikke at kvelden din skal ødelegges av fotblemmer eller vonde tær? Dra på deg dine superfine sneakers og dans natten lang! adidas Originals er poppis blant både skoleungdom, middelaldrende mosjonister og berømte artister. Superstjernen Pharrel Williams likte dem så godt at han gikk inn i et designsamarbeid med merket, og lanserte så en helt egen kolleksjon. Kanskje er det dette som gjør ham mest Happy av alt? Det umiskjennelige trekløvermerket til adidas sine produkter har nærmest retrostatus i dag. Har du adidas på føttene, så vet alle at du er en person med god smak og følelse for stil. Og du kan i tillegg være trygg på at skoene matcher det meste.

Ta vare på skoene så de holder seg fine lengerAkkurat som føttene dine, så trenger skoene en viss omtanke. La Trainer W Light Granite/White/Green har en lysegrå fargetone som gjør at de lett kan misfarges ved feilaktig bruk. Mindre flekker kan tørkes av om de ikke får trekke inn, men dersom du skal ut i pøsregn eller skal gjørmebryte, bør du gå for et par andre sko. Med tid og stunder kommer dine adidassko til å påvirkes utseendemessig av tidens tann, men de kommer likevel til å holde seg gode og komfortable!
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×