31.05.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Muckboot
Muckboot
ARCTIC WEEKEND
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Muckboot oppleves som normale i størrelsen i henhold til 858 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Lilla

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Såle:

Gummi

Skafthøyde :

23 cm

Skaftvidde:

37 cm

Merke:

Artikelnummer:

51888-01

Muckboot Lady Weekend BordeauxMed disse støvlene har Muckboot imponerende nok klart å skape en støvel som både er elegant i tillegg til moderne. Denne støvelen er selvfølgelig 100 % vanntett, men har til tross for dette en bevegelig og behagelig form.

Gode kombinasjonerMuckboot Lady Weekend Bordeaux er et par støvler som du kan bruke i all slags vær. Særlig uvær er deres spesialitet, med heftig regn, kald snø eller vind for å nevne noen værmuligheter. Grunnen til at de klarer dette, er kombinasjonen av materialer og det høye skaftet på 23 cm. Yttersiden støter bort regn og søle på en effektiv måte, og støvelen er også forsterket i tå og hæl.

Et behagelig valg året gjennom


Med disse støvlene på beina er du sikret tørre og varme tær. På innsiden finner du et behagelig fôr som holder føttene varme på temperaturer helt ned til 30- grader. Til lange vandringer er du velsignet med en behagelig såle laget av det kjente stoffet EVA.

Støvelpleie


Bortsett fra en omgang med kluten nå og da så trenger ikke Muckboot Lady Weekend Bordeaux noen spesiell form for pleie. For oppbevaring av støvlene, sett dem på et mørkt og avkjølt rom. Dette er fordi gummi kan endre form i høy varme eller direkte sol.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

B
Beate
L
Linda
B
Bente Simonsen

Normal på størrelsen?

0
V
Vigdis
Vis flere innlegg

28712 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK