Dr Martens
Dr Martens
Laura Chelsea Dk Brown
1 747 kr
inkl. mva

Kunde Data

Dr Martens oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15077 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

51835-00

Dr. Martens Laura Chelsea Dk BrownDr. Martens er foretaket som har tatt verden med storm med sine boots av høy kvalitet. Helt siden midten av 40-tallet har foretaket produsert noen av de beste bootsene i verden. Dr. Martens Laura Chelsea Dk Brown er et par flotte Chelseaboots med produsentens velkjente høye holdbarhet og kvalitet.

Brune Chelseaboots med stilrent designChelseaboots er en skomodell som har blitt svært populær, takket være sitt enkle design og anvendeligheten. Disse skoene er enkle å ta på, takket være de to elastikkbåndene på sidene. Skoene er laget av et mørkebrunt skinn som holder høy kvalitet og beskytter føttene mot kulde og regn.

For en velkledd og tøff stilSkinnsko føles ofte noe formelle. Disse skoene fra Dr. Martens kombinerer skinnskoenes naturlig formelle utseende med et tøft design. Dette gjør at skoene får mer karakter og spenning. Bruk skoene til et par tettsittende jeans for å oppnå en velkledd, men samtidig tøff klesstil.

Stell av skinnskoSkinnsko som disse bør stelles regelmessig. Bruk skokrem for å gjenfukte skinnet. Et tips er å impregnere skoene så tidlig som mulig. Dette gir deg en bedre beskyttelse mot regn og smuss. Flekker og lignende kan du fjerne med en klut og litt såpe.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Caroline, Footway
Oversette
H
Hanna
Oversette

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK