Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 06:20:22
Shepherd
Shepherd - Lena Asphalt
Shepherd - Lena Asphalt
Shepherd - Lena Asphalt
3D
Shepherd
Lena Asphalt
547 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

24164-00

Shepherd Lena AsphaltKalde føtter er en saga blott etter at du har skaffet deg et par vidunderlige Shepherd Lena Asphalt. Disse vakre tøflene er laget av ekte saueull og gir en omfavnende og varmende følelse. Tøflene har en gummisåle som gir deg godt fotfeste og god demping.

Et smart materialeSaueull er et utrolig smart materiale med en rekke fordeler. For eksempel er saueull motstandsdyktig mot bakterier, og dette innebærer at ullen på en måte renser seg selv. Selv om Lena er en varmende tøffel, er saueullen ventilerende, slik at føttene ikke svetter. Den store og fluffy kragen på tøffelen bidrar til maksimal komfort.

Føttenes beste vennUnngå ubehaget det er å gå rundt på kalde gulv og bruk i stedet Lena Asphalt-tøflene fra Shepherd. Disse stilige tøflene er fantastiske å gå i og kan like gjerne bruke dem på arbeidsplassen som hjemme. Det er like komfortabelt å bruke saueulltøfler om vinteren som det er på sene sommerkvelder på verandaen.

Høy kvalitetI tillegg til at saueulltøflene Lena fra Shepherd er komfortable og varme, er de også svært slitesterke. Det er ikke nødvendig å pleie tøflene på noen spesiell måte, foruten å tørke av dem ved behov. Dersom de skulle få en flekk du ønsker å fjerne, kan du vaske tøflene i en mild såpeløsning og la dem tørke i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29999 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×