Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 12:02:42
Shepherd
Shepherd
Lena Asphalt
597 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

24164-00

Shepherd Lena AsphaltKalde føtter er en saga blott etter at du har skaffet deg et par vidunderlige Shepherd Lena Asphalt. Disse vakre tøflene er laget av ekte saueull og gir en omfavnende og varmende følelse. Tøflene har en gummisåle som gir deg godt fotfeste og god demping.

Et smart materialeSaueull er et utrolig smart materiale med en rekke fordeler. For eksempel er saueull motstandsdyktig mot bakterier, og dette innebærer at ullen på en måte renser seg selv. Selv om Lena er en varmende tøffel, er saueullen ventilerende, slik at føttene ikke svetter. Den store og fluffy kragen på tøffelen bidrar til maksimal komfort.

Føttenes beste vennUnngå ubehaget det er å gå rundt på kalde gulv og bruk i stedet Lena Asphalt-tøflene fra Shepherd. Disse stilige tøflene er fantastiske å gå i og kan like gjerne bruke dem på arbeidsplassen som hjemme. Det er like komfortabelt å bruke saueulltøfler om vinteren som det er på sene sommerkvelder på verandaen.

Høy kvalitetI tillegg til at saueulltøflene Lena fra Shepherd er komfortable og varme, er de også svært slitesterke. Det er ikke nødvendig å pleie tøflene på noen spesiell måte, foruten å tørke av dem ved behov. Dersom de skulle få en flekk du ønsker å fjerne, kan du vaske tøflene i en mild såpeløsning og la dem tørke i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
empsan
Oversette
T
Thomassen
Oversette
U
ulla1341
Oversette
Derya, Footway

Hej Ulla,

Tak for din feedback :heart_eyes:

Hvor er det godt, at du deler din oplevelse med os og andre her, vi tager det med farven naturligvis videre. Du kan altid kontakte vores kundeservice hvis du har nogle funderinger :slight_smile:

Ha en rigtig fin dag!

Oversette
0
Vis flere innlegg

30535 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK