Shepherd
Shepherd - Lina Antique Cognac
Shepherd - Lina Antique Cognac
Shepherd - Lina Antique Cognac
3D
Shepherd
Lina Antique Cognac
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lærsåle

Merke:

Artikelnummer:

10011-01

Shepherd Lina Antique CognacUnn føttene det beste og klikk hjem et par deilige saueulltøfler fra Shepherd of Sweden! Shepherd Lina Antique Cognac er en lekker tøffel i ekte mokka og med et varmt fôr av myk saueull. Tøffelen har en flott konjakkfarge, og fôret er utrolig tykt og varmt.

Gode materialer for føtteneSaueull er et deilig materiale å putte føttene i, ikke bare fordi det er mykt og godt, men også fordi saueull har mange gode egenskaper. Ull er varmt, men føttene dine blir ikke svette fordi ull har fuktabsorberende egenskaper.

Det beste valget for føtteneLina Antique Cognac er en pen tøffel du med fordel kan bruke hele året, både hjemme og på jobb. Det er deilig å gå barfot i saueullen, men det er like behagelig med sokker. Unngå følelsen av å sette føttene på kalde gulv og ta på deg Lina Antique Cognac idet du våkner.

Herlige saueulltøfler som varerNår du har kjøpt et par Shepherd of Sweden-tøfler i ekte saueull, trenger du ikke å tenke på å kjøpe nye på veldig lenge. Lina Antique Cognac er av høy kvalitet, og de trenger ikke mye vedlikehold. Ved behov kan du vaske dem med en mild såpeløsning og lufte ut og tørke tøflene skikkelig.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

N
Nina carlem

Tøflene ser fine ut

 · Svar · 
N
Nina carlem

12345

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×