Crocs
Crocs
Literide Sandal W Black/white
326 kr
(467 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Crocs oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60065-32

Crocs


Crocs ble først utviklet til bruk på båt, med sitt lette skummateriale som tørker i løpet av minutter. Men det tok ikke lenge før man kunne se disse skoene på land også, og det er ikke vanskelig å skjønner hvorfor: du blir ikke stort mer komfortabel enn med Crocs! De kan til og med forebygge skader!

Swiftwater Sandal


Du vet allerede at Crocs er komfortable, det vet alle. Derimot er nok ikke elegant det første ordet en tenker på når du hører navnet på dette merket. Likevel klarer denne modellen å bevise at komfort ikke nødvendigvis ekskluderer eleganse. Disse skoene er nette og enkle, og stilriktige!

Black/White


Denne svarte sandalen kan gå med hvilket som helst antrekk. Sommerkjoler, jeans, de kan bli med en tur på stranden eller på en lengre fottur på en varm sommerdag. Du vil se fantastisk ut der du unngår den mer klumpete stilen den originale Crocs varianten utstråler, samtidig som du kan nyte det samme høye nivået av komfort.

Pass på dine Crocs


Crocs er enkle å holde rene, de kan vaskes av med rent kaldt vann og litt såpe. Bare vær forsiktig og hold dem langt unna vaskemaskinen! Det kan også være lurt å ikke la dem ligge for lenge i en varm bil heller, da dette kan føre til at de krymper noe i størrelse.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Catarina
Oversette
C
Catarina

…och vilken strlk rekommenderar ni?

Oversette
0
L
Lena Wirde
Oversette
Nikolas, Footway

Hej Lena,

Du borde ta 37/38 (W7) en Women US 7 blir det :slight_smile: Resor banden där bak gör också att man kan vara ganska flexibel i storleken. :slight_smile:

Oversette
0
S
sofia
Oversette
Jonathan, Footway

Hej!
Det stämmer det är resårband och inte kardborreband. Vi fixar till det. :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK