adidas Sport Performance
adidas Sport Performance
Lk Trainer 6 Cf I Royal/White/Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Sport Performance Lk Trainer 6 Cf I Royal/White/Blue

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

46277-03

adidas Sport Performance Lk Trainer 6 Cf I Royal/White/BlueFor alle små barn med sprett i beina er et par adidas Sport Performance Lk Trainer 6 Cf I Royal/White/Blue skikkelig bra! adidas har for lenge siden tatt verden med storm, men de slutter aldri å overraske oss med sine nye, innovative og stilige sko. Disse barneskoene kommer garantert til å bli verdsatt blant de små.

Peiling på bra materialeadidas Sport Performance Lk Trainer 6 er en sportssko for de minste barna. Skoene har to smidige reimer, noe som gjør at du raskt og lett kan åpne opp skoene ved av- og påkledning. Disse adidasskoene er laget i et holdbart syntetisk materiale som har god ventilasjon.

Sportsko for vår og sommarBlått er flott, spesielt med stilige accentfarger i oransje! adidas Sport Performance Lk Trainer er perfekte for barn, siden skoene har god støtdemping og en kraftig såle som gir føttene grep mot bakken. Takket være god ventilasjon i skoene fungerer de perfekt på våren og sommeren.

Barnesko – vedlikeholdstipsNoe som alltid er bra å ha hjemme, er et lite skopleiekit. For nettopp disse skoene trenger du en klut og litt såpeløsning. Dette kan du benytte om skoene har fått flekker. Rengjøringssjampo for syntetsko kan også være lurt å ha i skopleieesken.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×