adidas Sport Performance
adidas Sport Performance
Lk Trainer 7 Cf I White/Core Black/Solar Red

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Sport Performance Lk Trainer 7 Cf I White/Core Black/Solar Red

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

53250-01

adidas Sport Performance Lk Trainer 7 Cf I White/Core Black/Solar RedValg av barnesko er veldig viktig, siden barnas små føtter stadig vokser. Sørg for å gi barna ordentlige sko med god oppbygging, slik at føttene kan utvikle seg på en god måte. adidas Sport Performance Lk Trainer 7 Cf I White/Core Black/Solar Red er en superstilig og behagelig sportssko for alle små barn. adidas er mestere på å produsere sko som holder høy kvalitet og med et stilig design.

Herlige barnesko med finesseadidas Sport Performance Lk Trainer 7 er et par stilige barnesko i hvitt, syntetisk materiale. Syntetiske sko holder høy kvalitet og er veldig holdbare. For at det skal gå raskt å ta av og på barna skoene, har skomodellen to borrelåsreimer. Du kan altså enkelt åpne skoene. Yttersålen på disse adidas-skoene er av gummi og har et velstrukturert mønster.

En god allroundskoFor de minsta barna er det behagelig å kunne bruke samme par sko til mange forskjellige anledninger. adidas Sport Performance Lk Trainer 7 har et veldig klassisk utseende som passer perfekt til hverdagslige klær som jeans og kosebukser, men også til finere chinos.

Hvite sko til barn?Vi forstår din uro med hvite barnesko, men faktum er at det kraftige, syntetiske materialet er veldig vann- og smussavstøtende. Skulle barna få flekker på skoene, kan det fjernes ved hjelp av en rengjøringsshampo.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×