05.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Loake
Loake
201
1 357 kr
(1 697 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Loake oppleves som normale i størrelsen i henhold til 627 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå, Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lær

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

10359-00

Loake 201En herre for sin hatt – eller la oss si sko. Leter du etter den perfekte skoen som kan passe til alle livets festligheter og høytidelige anledninger? Ja, da er Loake 201 skoen for akkurat deg. Dette er en håndlaget herresko i særdeles god kvalitet. Detaljene i skinnet, den stilrene snøringen og den lave hælen gjør Loake 201 til en optimal sko.

England kan kvalitetDette er en pensko som kommer fra det britiske merket Loake. Produsenten er kjent for å lage tidløse kvalitetssko til menn. Loake 201 er ikke noe unntak. Skoene lages i India, og med overdel og innside i kalveskinn er dette sko med den beste kvaliteten.

Detaljene utgjør helheten


Denne penskoen fra Loake kan du bruke år etter år. Dette er med andre ord en livsinvestering. Bruk skoene sammen med din fineste dress og hvite skjorte, eller kombiner dem nonsjalant med et par chinos og en kashmirgenser.

Ta vare på skoene dineSom andre skinnsko eldes også Loake 201 med sofistikert stil. Men dette innebærer at du også må gjøre din innsats. Sørg derfor for å børste skoene og sette dem inn med voks jevnlig.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Agnes, Footway
Oversette
S
Sven
Oversette
V
VaeVictis
Oversette
Vis flere innlegg

28419 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK