Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Rub 1 Black
1 117 kr
(1 397 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Ilse Jacobsen oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1306 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

38 cm

Skaftvidde:

42 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

02030-00

Ilse Jacobsen Rub 1 BlackDet å finne de perfekte gummistøvlene har de siste årene blitt både enklere og vanskeligere. Før var gummistøvler et par militærgrønne støvler som ikke bidro til noen flatterende look på noe vis, og i dag finnes det et hav av varianter å velge blant. Disse fra Ilse Jacobsen synes vi er ekstra fine å se på!

Vakre, naturlige materialerGummi er som kjent vanntett, og dette gjelder også disse fine støvlene. Det høye skaftet gjør at du er beskyttet langt opp på leggen. Støvlene er i sin helhet laget av 100 % naturgummi, og disse støvlene med fin snøring foran er håndlaget i Europa. Innersålen er føyelig, og hele innsiden er fôret med tynn bomullsfleece.

Detaljer som hever standardenDen fine detaljen med snøringen foran på disse støvlene hever dem virkelig opp fra et par standardstøvler til noe helt ekstra. Til tross for dette er de likevel svært stilrene og passer utmerket til ulike jeans, bukser og jakker som du velger å kle deg i når det er vått ute.

Tips fra oss!Gummi har godt av å luftes når det ikke er i bruk, siden det ikke puster av seg selv. Ellers bør støvlene oppbevares mørkt og tørt når de ikke er i bruk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
Heidi Jacobsen
J
janina
M
Mari
Vis flere innlegg

28457 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK