Skechers
Skechers
Love your style Black/gold

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Skechers Love your style Black/gold

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48820-00

Skechers Love your style Black/goldEr du en av dem som umiddelbart tenker på Britney Spears så fort du hører Skechers? Tenk igjen, for det amerikanske merket har hatt en rivende utvikling siden reklamen med Britney på slutten av 90-tallet. Disse utrolig fine sneakersene i stilig sort- og gullfarget design er et utmerket eksempel på nettopp det.

Materiale som gir komfortable føtterMed en såle i behagelig dempende materiale, som på komfortabelt vis tilpasser seg steget ditt, er disse skoene utrolig gode å gå i. Det tynne meshmaterialet i overdelen puster, og sørger på den måten for at føttene dine holder en behagelig temperatur.

Klassiske sneakers for gåturerDenne skoen profileres som en walkingsko. Dette er først og fremst fordi den er så utrolig behagelig å gå i og dermed gjør gåturene til en real fornøyelse, men den fungerer også svært bra i hverdagslivet med sitt stilige design og gulldetaljer. På denne måten kan du nyte godt av den behagelige sålen gjennom hele dagen, i stedet for kun på gåturen.

Pleieråd og tipsSneakers som har blitt fuktige, bør tørkes i romtemperatur og eventuelt med avispapir oppi for raskere opptørking. Smuss fjernes enkelt med hjelp av et mildt rengjøringsmiddel på en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×