Johnny Bulls
Johnny Bulls
Low Boot Zip Back Black/Silver
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Johnny Bulls oppleves som store i størrelsen i henhold til 3314 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

18,5 cm

Skaftvidde:

31 cm

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

49754-00

Johnny Bulls Low Boot Zip Back Black/SilverKle deg rockete med et par skikkelig lekre Johnny Bulls Low Boot Zip Back Black/Silver-sko! Denne skomodellen er tydelig inspirert av bikerkulturen. Bootsene er kraftige, har et stilrent design og pene detaljer, som en sølvspenne på den ene siden. Her har du bekvemme boots som holder føttene varme og gode, både om høsten, vinteren og våren.

Kraftig skinnJohnny Bulls er kjent for å lage boots i en rockete stil. I produksjonen brukes det beste skinnet og holdbar gummi. Johnny Bulls Low Boot er en stilig boots som er produsert i et kraftig og relativt stivt skinn. Med tiden mykes skinnet opp og følger fotens form perfekt. Johnny Bulls kan være litt store i størrelsen, så det kan være lurt å legge i en ekstra såle ved behov.

Kompletterer antrekket dittJohnny Bulls Low Boot Zip er en skikkelig trendy klassiker som passer perfekt til nesten alle antrekk og klesstiler. Du kan også velge å kjøre på med et gjennomført rockete antrekk. Match da skoene med et par slitte jeans, en rutete skjorte og en kul T-shirt. Disse kraftige bootsene blir også stilige sammen med en sommerlig kjole.

Behandle skinnetFor å øke levetiden på skoene, og for at skinnet skal eldes på en fin måte, er det viktig at du behandler skoene. For å gi dine Johnny Bulls Low Boot en beskyttende overflate kan du impregnere skinnet med passende produkter. Sørg for å unngå regnvær, så holder kvaliteten seg bedre.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Karolin
Oversette
Vis tidligere kommentarer
K
Karolin

Oj då är dom verkligen stora i stl . Stl 36 då :slight_smile:

Oversette
0
S
Susanna Ukkola
Oversette
M
Marije, Footway

Hi :smile: Eu 39 is 24,9 - 25,6 cm and EU 40 is 25,6 - 26,3. Hope this helps!

Oversette
1
E
Ella Widman
Oversette
Vis flere innlegg

28556 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK