Johnny Bulls
Johnny Bulls - Low Boot Zip Back Brown/Shiny Gold
Johnny Bulls - Low Boot Zip Back Brown/Shiny Gold
Johnny Bulls - Low Boot Zip Back Brown/Shiny Gold
3D
Johnny Bulls
Low Boot Zip Back Brown/Shiny Gold
1 347 kr
Loading...
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

49754-02

Johnny Bulls Low Boot Zip Back Brown/Shiny GoldJohnny Bulls er merket som lager fine og stilrene boots og støvler i skinn. Denne modellen er en av deres mest populære. Det er lett å se hvorfor – den har et tiltalende design med mange fine detaljer. Disse bootsene gir deg en elegant og tøff look.

Skinn og en fin gullspenneJohnny Bulls Low Boot Zip Back Brown/Shiny Gold er et par boots lagd av fint skinn. De har ikke bare en nydelig farge, på midten finner også et bånd med en spenne i gullfarge. Med denne kan du tilpasse passformen så de sitter bedre. På baksiden er det en glidelås som gjør det lett å ta skoene av og på.

Velkledd eller avslappet


Disse bootsene fra Johnny Bulls har et stilrent utseende som gjør at de passer fint til både en velkledd stil og en litt mer tøff og avslappet look. Bruk dem med et par fine, tighte jeans eller en fin kjole om sommeren.

Naturlig skinn bør vedlikeholdes jevnligLær er et levende materiale som forandrer seg med tiden. Bruk skokrem eller skovoks for å gjenfukte læret, så det ikke tørker ut. Det finnes også mange egnede skopleieprodukter du kan bruke for å gi skoene en mer glinsende overflate.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29995 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×